Duitse MTV wordt weer FTA

14 augustus 2017 TeleDree 0

Viacom International Media Networks, ofwel VIMN, heeft bekendgemaakt dat de zender MTV Germany vanaf januari 2018 weer zonder codering te ontvangen is. De zender is redelijk populair onder de tieners in Duitsland en Oostenrijk.

Expansiedrift van Eurochannel

14 augustus 2017 TeleDree 0

Eurochannel, kent u de zender? Op satelliet zit een gecodeerde versie op 16 graden oost. En dat is zowat de enige bekendheid in de Benelux. En bedenk daarbij dat deze Europese film- en seriezender bestaat dankzij financiële bijdragen vanuit de Europese Unie.

Jeugdjournaal wordt volwassen

14 augustus 2017 TeleDree 0

Schoolvakanties lopen ten einde en de jeugd valt terug op dagelijks ritme, maar moet rekening gaan houden met een nieuwe, betere uitzendtijd van het Jeugdjournaal. Vanaf maandag 21 augustus zullen Joris, Welmoed, Lucas en Siham om 19 uur te zien zijn met het nieuws voor de jeugd.

Nieuwe EPG bij Sky UK in de maak

13 augustus 2017 TeleDree 0

Zenders komen en gaan. SD wordt HD, regionale varianten en plus één zenders. In de afgelopen jaren hebben we ze voorbij zien komen. Inmiddels staan al deze zenders dwars door elkaar in de EPG en is het vaak zoeken naar de juiste variant.