Jeugdjournaal wordt volwassen

14 augustus 2017 TeleDree 0

Schoolvakanties lopen ten einde en de jeugd valt terug op dagelijks ritme, maar moet rekening gaan houden met een nieuwe, betere uitzendtijd van het Jeugdjournaal. Vanaf maandag 21 augustus zullen Joris, Welmoed, Lucas en Siham om 19 uur te zien zijn met het nieuws voor de jeugd.

Duitse grensstad Bochum wordt gigabit city

21 maart 2017 TeleDree 0

Wie bij Venlo de grens overgaat, ziet op de A67/A40 al snel de borden met Bochum. Deze stad met zo’n 360.000 inwoners is door kabelmaatschappij Unitymedia gekozen om de eerste op DOCSIS 3.1 gebaseerd internet uit te rollen. De oude mijnstad zal de eerste zijn die via kabel hoge snelheden krijgt aangeboden. In theorie kunnen downloadsnelheden van 1 Gbit/s gehaald worden.

Netflix via Ziggo mediaplayer lijkt handig

6 december 2016 TeleDree 0

Ziggo klanten lijken hun geluk niet op te kunnen: Eerst hadden ze al Videoland via de mediabox en nu is daar ook nog eens Netflix bijgekomen. Het lijkt te mooi om waar te zijn, zeker als je media websites moet geloven. Maar is dat ook echt een gulle gift van Ziggo?

Buigt Ziggo voor Erdogan met Turks pakket?

7 november 2016 TeleDree 0

Kabelaar Ziggo haalt de Turkse zender Samanyolu uit het Turkse pakket. De zender wordt vervangen door verschillende TRT-zenders. De wijziging gaat per 1 december in. Dezelfde TRT zenders zijn gratis via de schotel te bekijken. Voor Turken en Nederlanders van Turkse afkomst wordt het aanbod daarmee minder interessant.

Einde voor NPO Doc

1 januari 2016 TeleDree 0

Per 1 januari stopt de NPO met de zender NPO Doc. Meer informatie vindt u hier. Omdat via satelliet de zender 101TV wordt weergegeven via de […]